Adventspyssel!

Andra advent ❤
Och det är nu inte långt kvar till jul :) 
Men först kommer Lucia och jag har gjort ett litet pyssel som passat till just lucian :)
Ett pärlat luciatåg :D 
Tärna, lucia och stjärngosse :) 
 Pepparkaksgumma och pepparkaksgubbe :)
 
 Tomtemor och tomtefar :)
 Hoppas ni gillar det :) 

Blommor!

Hej! 
Ni som känner mig vet att jag älskar blommor, och på julen finns det inga undantag, blommorna är så fina och luktar fantastiskt, så jag gjorde att litet blomarrangemang :)
En stor kruka ifrån IKEA, en amaryllis, tre hyacinter(som inte blommar än), lite mossa och några kvistar blåbär och lingonris. Och ett band att binda runt krukan :) hiss eller diss? 
 
 
 
 

Heej ljuva December

Hej alla! 
December började inte riktigt som jag hade tänkt,  jag hade planerat att lägga upp något nytt litet pyssel varje dag i december, med något lite större varje advent men en halsfluss kom ivägen, insjuknade förra fredagen och var till vårdcentralen på lördagskväll och fick diagnosen. Och i onsdag var första dagen som jag orkade vara vaken hela dagen, jag sov alltså i nästan fem dygn :/ Iallafall nog med sjukdomar, idag tänker jag visa lite pyssel jag gjort :) 
Jag vet att det är sent för att göra adventsljusstaken nu men man kan ju bara göra änglarna och hänga upp, efter ha sovit hela söndagen, vaknade jag på eftermiddagen och mådde lite, lite bättre och efter att ha gråtit en halvtimme(har gråtit så oerhört mycket sen jag blev sjuk :/ jag har gråtit när jag har mått dåligt, när jag har mått bättre, när jag ska sova, när jag har vaknat osv helt Sjukt!!) över hur jag mådde och för att jag inte hade någon adventsljusstake, när det nu var första advent och allt. Så min fantastiska man åkte o köpte fyra ljus medan jag satt i soffan och gjorde dessa änglar av grön ståltråd och ett hjärta (som jag fick tag efter att ha slaktat ett halsband) Hiss eller diss?? 
Eftersom jag bara hade en smal ståltråd, klippte jag av en ganska lång bit som jag vek dubbel och snurrade ihop lite innan jag formade mina änglar, gjorde samma sak med siffrorna och så satte jag ditt hjärtat :) 
 
Jag satte ståltråd runt ljusen så det minskar brandrisken 
Hoppas ni gillade mina änglar :)
Igår var det dags för jul med Ernst på tvn, P och jag myste till det med, glögg, pepparkakor och skumtomtar ❤
 

RSS 2.0